Om slutbrugerlicensaftale

Slutbrugerlicensaftalen (Licensaftale) er en bindende aftale mellem dig og AO Kaspersky Lab, som fastsætter vilkårene for brug af programmet.

Læs Licensaftalen grundigt før du starter med at bruge programmet.

Du kan se slutbrugerlicensaftalens vilkår:

Når du installerer Kaspersky Password Manager, bekræfter du, at du forstår og accepterer vilkårene i slutbrugerlicensaftalen. Hvis du ikke accepterer betingelserne i slutbrugerlicensaftalen, skal du annullere installation af Kaspersky Password Manager og ikke bruge programmet.